Causes naar Simplon in Groningen

Groningen

De band Causes geeft vrijdag 1 april een concert in Simplon in Groningen.

Causes brak in 2015 door met zijn debuutsingle 'Teach Me How To Dance With You'. Het nummerbracht de band veel airplay op de radio, bezorgde de band meerdere tv-optredens en bracht de band naar Pinkpop.

Rupert Blackman

De Britse frontman Rupert Blackman kwam jaren geleden naar Nederland voor de liefde, maar bleef hier voor de muziek. Hij werd ontdekt toen hij als straatmuzikant in Utrecht speelde. In 2013 bracht hij zijn soloalbum ‘The Lights Of Home’ uit. Toen hij aan zijn tweede album begon te werken, werd het steeds duidelijker dat de band een grote rol speelde in het vormen van de nummers. Dit markeerde de start van de band Causes. Begin februari komt het langverwachte debuutalbum 'Under Bridges That You Built For Me' uit. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten (à 14 euro) zijn verkrijgbaar via www.simplon.nl. https://youtu.be/vUQjUgTrvNA

Auteur

Marc Jansen