'Recommended'-lijst Eurosonic Noorderslag 2016

Groningen

In Groningen barst woensdag 13 januari de 30ste editie van Eurosonic Noorderslag los.

Gedurende 4 dagen presenteren 340 veelbelovende Europese acts zich aan een publiek van muziekliefhebbers en professionals uit de muziekindustrie. Het Europese muziekplatform vroeg de internationale mediacontacten welke acts op de line-up van Eurosonic Noorderslag in 2016 in de gaten gehouden moeten. De volgende acts werden het vaakst aangeraden:
  • SOAK (IE)
  • AURORA (NO)
  • Seinabo Sey (SE)
  • Stormzy (UK)
De volgende internationale media zijn gevraagd om hun aanbevelingen: 3voor12, De Volkskrant, DIY, Faze Magazin, HRT Croatian Radio, Intro, MusicWeek, MusicWoche, MusikMarkt, Noisey, Nothing But Hope And Passion, NPO 3FM, Pollstar, Radio Belgrade, Rai Radio 2, Record of the Day, RTE 2FM, Visions. De volledige 'Recommended'-lijst staat op de website van Eurosonic Noorderslag.

Persoonlijk schema

Belangrijk hulpmiddel voor het samenstellen van een persoonlijk schema is de mobiele app Eurosonic Noorderslag, beschikbaar in de App Store en Google Play. Ook de webpagina 'Mijn Schema' kan gebruikt worden om een persoonlijk schema samen te stellen.

Laatste kaarten

Voor Eurosonic en de conferentie zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De festivalkaarten voor Noorderslag op zaterdag en de passe-partouts voor alle festivaldagen (13 tot en met 16 januari 2016) zijn uitverkocht.

Auteur

Marc Jansen