Dan Stuart & Tom Heyman in VERA in Groningen

GRONINGEN

Dan Stuart & Tom Heyman geven zondag 6 maart een concert in VERA in Groningen.

Dan Stuart is het meest bekend van de altcountry-/ postpunk-/ rockband Green On Red, die hij in de jaren '80 begon met Chuck Prophet en Chris Cacavas, en als helft van Danny & Dusty (met Steve Wynn). Door de jaren heen heeft hij in veel verschillende configuraties opgetreden en op diverse plaatsen in de wereld gewoond en getoerd. In 2012 bracht Dan Stuart na een lange tijd van afwezigheid een nieuw album uit: The Deliverance Of Marlowe Bilings. In februari verschijnt de opvolger 'Marlowe's Revenge'. Tom Heyman (van Go To Blazes) heeft hhet talent om een krachtige short story te schrijven met Dan Stuart gemeen.

Support

Support komt van Fernando Viciconte, een uit Portland, Oregon afkomstige singer-songwriter. Aanvang: 20.30 uur. Entree: à 9 euro + maandkaart. 

Auteur

Marc Jansen