3FM Serious Talent presenteert HAEVN + The Brahms + Son Mieux in De Oosterpoort

Groningen

3FM Serious Talent presenteert HAEVN + The Brahms + Son Mieux in De Oosterpoort in Groningen. De optredens staan gepland voor vrijdag 15 april.

HAEVN

HAEVN is een samenwerking tussen producer/ songwriter Marijn van der Meer en filmmuziek-componist/ producer Jorrit Kleijnen. Hun cinematische melodieën en vocalen resulteerden in het nummer ‘Where the heart is’. Dit nummer werd al snel opgemerkt door automerk Volvo, dat het nummer gebruikte onder een van hun reclames. Snel na de release van de Volvo-reclame werd de band benaderd door een ander automerk. Het nummer ‘Finding out more’ werd gebruikt onder een reclame van BMW. HAEVN werkt momenteel aan zijn debuut-EP. https://youtu.be/o9eaRLC5roo

The Brahms

In het jaar voor de release van zijn eerste EP ‘Meraki’ speelde The Brahms al in de grootste zalen van Nederland. Zo deed de band de aftershow bij The Kooks in de Heineken Music Hall, was hij de support-act bij OK Go in de grote zaal van Paradiso en was hij de supportshow voor I Heart Sharks, Fear Of Men en We Were Promised Jetpacks. The Brahms combineert vrolijke, zomerse indiepop met melodische texturen en energieke uitbarstingen. https://youtu.be/o9eaRLC5roo

Son Mieux

Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht. Zijn muziek klinkt daardoor zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden (op een bont palet aan instrumenten). https://youtu.be/pYQ-Gqsr460 Aanvang: 20.00 uur. Entree: 17,50 euro. Meer informatie: de-oosterpoort.nl

Auteur

Marc Jansen