HB-Café in Groningen in teken hooggevoeligheid

Groningen

Het vijfde HB-Café in Groningen staat in het teken van hooggevoeligheid. Deze bijeenkomst voor hoogbegaafden vindt vrijdag 29 januari plaats in de tuinzaal van Zomers in Groningen.

Spreker is Harry van Ingen van Baldconsulting. Hij stelt dat hooggevoeligheid een bijzondere vorm van hoogbegaafdheid is, waarbij het nog meer gaat om weten, kunde, gevoel en emotie dan om kennis: een sterk ontwikkeld EQ naast een sterk ontwikkeld IQ.

HB-Café

Het HB-Café is een activiteit van het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV), een kennis-, netwerk- en projectenorganisatie met als doel het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen te verbeteren. Een HB-Café is een informele bijeenkomst waar mensen bij elkaar komen om hun kennis over, en inzicht in hoogbegaafdheid bij volwassenen te vergroten, en daar met andere belangstellenden in een ongedwongen sfeer over te kunnen praten. Het programma op 29 januari duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Entree: 17,50 euro. Aanmelden: http://ihbv.nl/evenementen.

Auteur

Marc Jansen