Ontdek Groningen op zondag: gratis activiteiten bij ondernemers

Groningen

Onder de noemer ‘Ontdek Groningen op zondag’ ontvangen 15 winkels in de Groninger binnenstad het winkelend publiek zondag 24 januari op bijzonder gastvrije wijze.

Dit varieert van een nieuwjaarsdrankje bij Koko Toko, gratis schoenen poetsen bij De Schoenenfabriek tot een kaasfondue bij De Kaaskop en een glaasje glühwein bij Palazzo. Bij 4 afgeronde activiteiten krijgt de bezoeker gratis entree tot de Martinitoren. De activiteiten bij de deelnemende locaties zijn allemaal gratis en vinden over het algemeen plaats tussen 12.00 en 17.00 uur.

Deelnemers

Deelnemers zijn winkels als O’42, Stardust, P.S. Koffie en WirWar. Wat er allemaal te doen is, staat vermeld op een overzichtskaart die gratis af te halen is bij de VVV winkel op de Grote Markt of bij deelnemende locaties in de binnenstad. De deelnemende locaties zijn te herkennen aan de speciale poster in de etalage en zijn te vinden op shopping.groningen.nl.  

Auteur

Marc Jansen