Lutje Fan-avond met Pé en Rinus in Der Aa-Theater

Groningen

In het Der Aa-Theater in Groningen wordt woensdag 10 februari een Lutje Fan-avond gehouden. Met een avondvullend programma van Pé Daalemmer & Rooie Rinus, en gastoptredens van Jan Veldman en Opa’s Kunstgebit. De kaartverkoop is donderdag officieel van start gegaan.

'Uut de Hoogte', het 6-delige theaterfeuilleton over de familie Lutje, is de afgelopen maanden uitgegroeid tot een hit. De voorstellingenreeks heeft inmiddels een grote groep trouwe fans die de teksten met hun favoriete personages meebrullen.

Grote groep trouwe fans

"Dat 'Uut de Hoogte' goed bezocht zou worden, hadden we van tevoren wel zo’n beetje vermoed", zegt Renate Dokter, regie-assistent en pr-medewerker, "maar dat de Lutjes zo’n grote groep trouwe fans zouden krijgen, kon niemand van te voren weten." Elke aflevering weet het artistieke team van 'Uut de Hoogte', aangevoerd door regisseur Jack Nieborg, weer te verrassen met gekke scènes, filmpjes en zelfs feestjes op het toneel in het Der Aa-Theater.

Lutje Fan-avond

De Lutje Fan-avond begint om 20.00 uur. Kaartjes (à 20 euro) zijn verkrijgbaar via www.uutdehoogte.nl/kaartverkoop. Er zijn slechts 200 kaarten beschikbaar.

Auteur

Marc Jansen