JW Roy en Leon Verdonschot in De Oosterpoort in Groningen

Groningen

JW Roy geeft zaterdag 30 januari een theaterconcert in De Oosterpoort in Groningen.

JW Roy keerde met zijn nieuwe album 'Dry Goods & Groceries' terug naar zijn roots: de america. De cd is onderdeel van een albumboek waarin wordt getoond waar Roy zijn inspiratie vandaan haalt. Het staat vol verhalen over en beelden van gekoesterde en vergeten singer-songwriters, outlaws en legendes. In De Oosterpoort speelt JW Roy zijn nieuwe nummers én klassiekers uit zijn americana-oeuvre.

Leo Verdonschot

JW Roy wordt bij dit concert vergezeld door schrijver Leon Verdonschot. Hij vertelt over reizen, lokale winkeltjes en muzikanten, en gaat op zoek naar verhalen van het publiek. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 17 euro. Meer informatie: de-oosterpoort.nl https://youtu.be/UyeZHWHEfmY

Auteur

Marc Jansen