Joke van Leeuwen in 'Dichters van Geluk' in Groninger Forum Bibliotheek

Groningen

Joke van Leeuwen maakt dinsdag 2 februari haar opwachting in de serie 'Dichters van geluk' in Groninger Forum Bibliotheek in Groningen.

Huisdichter Rense Sinkgraven praat in 'Dichters van geluk' met Joke van Leeuwen over dier favoriete poëzie, over haar deelname aan de tentoonstelling 'Rijke Buit' én over geluk. Actuele bundels passeren de revue en uiteraard wordt het 'Geluksgedicht van de Maand' ten gehore gebracht.

Joke van Leeuwen

Feest van het beginJoke van Leeuwen (1952) is schrijver, dichter en beeldend kunstenaar. Ze woont in Antwerpen, waar ze in 2008 en 2009 de stadsdichter was. In 2012 ontving ze de Constantijn Huygensprijs voor haar hele oeuvre en in 2013 won ze de AKO Literatuurprijs met haar roman 'Feest van het Begin'. Aanvang: 12.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen