Theatergroep Galilei met ‘De dader heeft het gedaan’ in Der Aa-Theater

Groningen

Theatergroep Galilei uit Groningen voert in januari en februari in verschillende Groninger plaatsen het stuk 'De dader heeft het gedaan' op. Voor zondag 7 februari staat een thuiswedstrijd op het programma. Het stuk wordt dan opgevoerd in het Der Aa-Theater in Groningen.

'De dader heeft het gedaan' is een muzikale krimi, waarin acteurs, een regisseur en een theaterproducent een commercial opnemen. Tijdens deze commercial opnames valt een slachtoffer. De actrice gaat op onderzoek uit, maar wordt hierbij flink in de weg gelopen door de rechercheur en zijn assistent. Het theaterstuk is oorspronkelijk geschreven door Annie M.G. Schmidt en Harrie Bannink. De regie is in handen van Jan Dol. Aanvang: 15.00 uur. Reserveren: galilei@xs4all.nl.

Auteur

Marc Jansen