iSkate Nederlands Pupillentoernooi in Sportcentrum Kardinge

Groningen

Sportcentrum Kardinge in Groningen vormt zaterdag 30 januari het decor voor de 22ste editie van het iSkate Nederlands Pupillentoernooi (NPT).

Het iSkate NPT is het officieuze NK voor schaatsers van 11 tot en met 14 jaar. De traditionele schaatswedstrijd is geadopteerd door schaatskoepel iSkate. In totaal strijden 200 talenten om de sportieve eer.

Thuiswedstrijd

Voor Linda Lankhorst, Gwen Buurma, Emma Koopman, Suze Kingma, Floor Terluin, Meike Veen, Nina Oolders, Evi Gelling, Roos Groenewold, Niklas Reinders, Ramon Pronk, Sille Hut, Robert Bats, Sem Bodewes, Jenning de Boo, Gijs Kamp, Udo van der Wier, Tom Nijdam, Jens Verbeek, Kevin Kuiper, Willard Reinders, Jonathan Penninga en Pascal Palmans is het NPT een thuiswedstrijd. De wedstrijden zijn van 13.00 tot 19.00 uur.

Auteur

Marc Jansen