Swap Your Stuff Winter Event bij PlazaDanza in Groningen

Groningen

PlazaDanza in Groningen is zondag 7 februari toneel van een Swap Your Stuff Winter Event.

Op het event staat het ruilen (swappen) van spullen, diensten en hapjes centraal. In een weggeefhoek kunnen gratis nieuwe items gescoord worden. "Met het event willen we graag duurzaamheid, creativiteit en ondernemen stimuleren", stellen Mariëlle Windhorst en Catharina Meter van Swap Your Stuff. "Ook is het een kans om nieuwe mensen te ontmoeten." Deelnemers presenteren hun spullen of diensten op een tafel. "Het advies is om met minimaal 2 personen te komen, zodat de een uitleg kan geven en spullen bij de tafel kan ruilen en de ander op ontdekkingstocht kan gaan en mensen naar de eigen tafel kan sturen." Het Swap Your Stuff Winter Event duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Deelname kost 3 euro.

Auteur

Marc Jansen