Longpunt Groningen in teken gezond bewegen bij longklachten

GRONINGEN

Het Longfonds houdt woensdag 10 februari een Longpunt Groningen in de Immanuelkerk in Groningen. Onderwerp is: ‘Gezond bewegen bij longklachten’.

Longpunt Groningen is een maandelijkse ontmoeting voor mensen met een long- hart- & vaataandoening. Patiënten en hun partners krijgen actuele informatie en praktische tips.

Behoud conditie

De nieuwe voorzitter van het rayon Groningen van het Longfonds/ fysiotherapeut Theresia Menninga vertelt hoe mensen meer kunnen bewegen terwijl zij minder energie ervaren. Ze zal benadrukken dat het behoud van conditie belangrijk is voor longpatiënten. Aansluitend aan het programma is er alle ruimte voor vragen en discussie. Bezoekers wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen