Scholenkampioenschap tafeltennis in voorjaarsvakantie

Groningen

GTTC Groningen en TTV Vinkhuizen organiseren het scholenkampioenschap tafeltennis van de gemeente Groningen. Dit kampioenschap wordt dinsdag 1 maart afgewerkt bij GTTC aan de Verlengde Lodewijkstraat 7 in Groningen.

Deelname staat open voor basisscholieren uit de groepen 5, 6, 7 en . In totaal worden 8 categorieën onderscheiden: meisjes 5, 6, 7 en 8, en jongens 5, 6, 7 en 8.

Individueel en in teamverband

De scholieren kunnen zich niet alleen individueel maar ook in (school)teamverband aanmelden. Teams dienen uit minimaal 4 personen, waaronder 1 meisje, te bestaan. Het winnende team kwalificeert zich voor de finale van het NK op zondag 20 maart. Aanmelden: organisatie@gttc.nl. Meer informatie: www.gttc.nl

Auteur

Marc Jansen