Open dag Wijkbedrijf Selwerd

Groningen

Wijkbedrijf Selwerd houdt vrijdag 5 februari van 15.30 tot 18.30 uur open huis.

Het Wijkbedrijf is een plek in Selwerd waar wijkbewoners hun ideeën, dromen en initiatieven kunnen realiseren en elkaar kunnen ontmoeten. Het gedeelde doel: een mooier Selwerd. Wijkbedrijf Selwerd beschikt sinds 1 november 2015 over de sleutel van het pand aan de Bottelroosstraat 3. Sindsdien zijn de eerste initiatiefnemers bezig geweest het pand gebruiksklaar te maken. 'Er wordt nog steeds gewerkt en geklust', melden zij, 'maar het is tijd om de wijk en de stad te laten zien wat er gedaan is en gaat gebeuren.'

Programma

Tijdens de open dag zijn de initiatiefnemers doorlopend aanwezig om te vertellen over hun initiatief. Verder theater, muziek, hapjes en drankjes. Jonge Selwerders kunnen een speurtocht 'naar de grot van Selwerd' maken en actief zijn met de strippenkaart. Om 16.15 en om 17.00 uur wordt de film ‘Home=Here’ gedraaid. Dit is een film die in Selwerd is gemaakt in opdracht van het CBK.

Auteur

Marc Jansen