Oranje Fonds zoekt vrijwilligers voor 64 NLdoet-klussen in Groningen

Groningen

Heel Nederland steekt vrijdag 11 en zaterdag 12 maart de handen uit de mouwen tijdens de veertiende editie van NLdoet.

Ook in Groningen zijn veel handen nodig. Daar zijn 64 klussen te doen van de totaal 8537 klussen in het hele land. Het Oranje Fonds roept iedereen op om zich op deze dagen in te zetten voor sociale organisaties. Een leuke klus uitzoeken kan op www.nldoet.nl.

NLdoet

Met NLdoet slagen organisaties er samen met honderdduizenden vrijwilligers in om bergen werk te verzetten. Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds, hoopt dat iedere Nederlander dit jaar de handen uit de mouwen steekt tijdens NLdoet. “We horen het steeds terug: meedoen aan NLdoet is ontzettend leuk. Maar vooral omdat je ziet dat je écht iets betekent. Je zorgt er voor dat je hen helpt met zaken die blijven liggen, maar waar ze enorm mee geholpen zijn. Tijdens NLdoet, maar ook nog lang daarna. We hopen dan ook dat iedereen in ons land met vrienden, collega’s en familie een leuke klus uitzoekt.”

Auteur

Marc Jansen