Workshop portretschilderen in de kerk van Leegkerk

Leegkerk

In de kerk van Leegkerk wordt woensdagmiddag 17 februari een workshop portretschilderen gegeven. Deze workshop vind plaats in het kader van Gekleurd Grijs van K&C Drenthe.

Deelnemers maken eerst kennis met expressieve en kleurrijke portretten gemaakt door de schilders van De Ploeg. Vervolgens tekent iedereen zelf een portret met houtskool. Daarna kan met eigen gemengde kleuren worden geschilderd. De workshop wordt begeleid door een professionele kunstenaar.

Gekleurd Grijs

Gekleurd Grijs is een initiatief van K&C Drenthe en vond 2 jaar geleden voor het eerst plaats. Doel is senioren kennis te laten maken met kunst en cultuur. Daarvoor is een actiemaand georganiseerd met activiteiten speciaal voor ouderen. Culturele en kunstzinnige organisaties en kunstenaars verzorgen de gehele maand rondleidingen, voorstellingen, workshops en exposities. De workshop duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname kost € 12,50. Aanmelding: info@duendecommunicatie.nl of 06 - 509 06 129.

Auteur

Marc Jansen