Hagar Peeters en Nick ter Wal in 'Zondagschrijvers' in Groninger Forum Bibliotheek

Groningen

Hagar Peeters en Nick ter Wal zijn zondag 14 februari te gast in de maandelijkse literaire talkshow 'Zondagschrijvers' in Groninger Forum Bibliotheek.

De beide schrijvers worden ontvangen door gastheer Coen Peppelenbos. Tussendoor is 'De literaire wandeling' te zien, een korte film over de literaire geschiedenis van Groningen. De talkshow eindigt met 'De literaire quiz', waarmee een gesigneerd boek van beide gasten kan worden gewonnen.

Hagar Peeters

Hagar Peeters (1972) debuteerde in 1999 met de dichtbundel 'Genoeg gedicht over de liefde vandaag', die werd genomineerd voor de NPS Cultuurprijs. In 2014 schreef ze het nawoord voor de jubileumeditie van Harry Mulisch’ 'Voer voor psychologen' en onlangs verscheen haar debuutroman 'Malva'.

Nick ter Wal

Nick ter Wal (1983) is tijdschriftredacteur en antiquair. Op zijn blog Artistiek Bureau schrijft hij over oude en nieuwe boeken. Uit de enorme stapels brieven van Nanne Tepper stelde hij het pas verschenen brievenboek 'De kunst is mijn slagveld' samen. Aanvang: 14.00 uur. Entree: 6 euro (Bibliotheekpashouders 5 euro).

Auteur

Marc Jansen