Voorronde Open Nederlands Kampioenschap Poker in Groningen

Groningen

Tasmania in Groningen is zondag 21 februari toneel van een voorronde van het tweede seizoen van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONKPoker).

De winnaar van deze voorronde mag een jaar lang de titel 'Poker Kampioen van de gemeente Groningen' voeren, krijgt bokaal én kwalificeert zich direct voor de landelijke finale. Daarnaast gaat de beste 5 % van de deelnemers door naar de semifinale.

Legaal pokerevenement

Verspreid over heel Nederland worden er 150 voorrondes gespeeld waar spelers zich kunnen plaatsen voor de grote landelijke finale. "De missie van het ONKPoker is om alle recreatieve pokeraars in Nederland de kans te geven om deel te nemen aan een professioneel en legaal georganiseerd pokerevenement", vertelt organisator Mathijs Jonkers. "Vorig jaar deden al ruim 5000 pokeraars mee. Dit jaar verwachten we het dubbele aantal deelnemers."

Inschrijven

Pokeraars - mits 18 jaar of ouder - kunnen zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Deelname kost € 12,50. De voorronde in Groningen begint om 15.00 uur.

Auteur

Marc Jansen