Gratis voorstelling in 't Vinkhuys in Groningen

Groningen

In MFC 't Vinkhuys in Groningen wordt vrijdag 12 februari de voorstelling 'In de Maalstroom van het Leven' opgevoerd.

Deze feestelijke voorstelling biedt een humoristische kijk op de kleine en grote vragen van het leven. In de voorstelling werken de 55+ theatergroep Het Derde Bedrijf en het 70+ rockkoor Jong van Hart van VRIJDAG samen. Aanvang: 19.30 uur. Entree: gratis.

Workshops

Op deze voorstelling volgen, vanaf dinsdag 23 februari, 5 workshops in 't Vinkhuys waarin de deelnemers samen een mini-maalstroom maken met als uitgangspunten ideeën, verhalen en ervaringen van de deelnemers. Daarbij staat plezier in toneelspelen, liedjes maken en zingen voorop. De workshops worden begeleid door Fenna Besijn, Jeanette Kappelhof en Han Hesselink. Zij zijn docenten theater en muziek bij VRIJDAG. Meer informatie/ reserveren: www.bijvrijdag.nl 050 – 3051400

Auteur

Marc Jansen