Benefietdiner (voor) Doperse Dis in Groningen

Groningen

De Doperse Dis heeft voor vrijdag 4 maart een luxe benefietdiner georganiseerd.

Dit diner bestaat uit maar liefst 7 gangen en kost -inclusief drank- 35 euro. Plaats van handeling is de Doopsgezinde kerk aan de Oude Boteringestraat 33 in Groningen.

Dak- en thuislozen

De opbrengst van het benefietdiner komt ten goede aan de Doperse Dis , een gratis maandelijkse - iedere derde dinsdag van de maand - maaltijd voor dak- en thuislozen aangeboden door de Doopsgezinde Gemeente Groningen. Per keer schuiven tussen de 60 en 60 gasten aan. De Doperse Dis werkt alleen met vrijwilligers. Al het geld komt derhalve direct ten goede van de daklozen. Aanmelding voor het benefietdiner: dopersedis@gmail.com. Meer informatie: www.facebook.com/DoperseDis

Auteur

Marc Jansen