Kidsactie NNO en ‘t Feithhuis rond 'Het Zwanenmeer'

Groningen

Het Noord Nederlands Orkest (NNO) en restaurant ‘t Feithhuis in Groningen hebben een kidsactie rond 'Het Zwanenmeer'.

Kinderen tot en met 12 jaar die zaterdag 27 februari de NNO-familievoorstelling 'Het Zwanenmeer' in De Oosterpoort bezoeken, mogen tijdens de Kidsweek gratis komen eten in ‘t Feithhuis ; op vertoon van een entreekaartje. Ze hebben daarbij keuze uit een Kids Hight Tea, een kindermenu en een belegd broodje.

Kidsweek

De Kidsweek in 't Feithhuis is van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart. Kinderen krijgen deze week korting op een high tea en een 3-gangen kindermenu. Verder is er een kinderhoek en een kleurenplatenwedstrijd.

Het Zwanenmeer

In de NNO-vertolking van Tsjaikovski’s 'Het Zwanenmeer' vertelt Hadewych Minis een nieuw verhaal, dat kinderboekenschrijver Reggie Naus maakte op basis van het wereldberoemde ballet. Met een boze tovenaar, een prins en een meisje dat in een zwaan verandert. Bas Wiegers dirigeert het Noord Nederlands Orkest. De voorstelling op 27 februari begint om 14.00 uur.

Auteur

Marc Jansen