'Wachten op de barbaren' in Grand Theatre

GRONINGEN

 Toneelschuur Producties en Korzo producties staan donderdag 25 februari met hun nieuwe voorstelling 'Wachten op de barbaren' in het Grand Theatre in Groningen.

Het boek 'Wachten op de barbaren' van de Zuid-Afrikaanse Nobelprijswinnaar John Maxwell Coetzee is een realistische fabel over totalitaire regimes en hun impact op het leven van het individu. De Magistraat bestuurt al tientallen jaren naar ieders tevredenheid het dorpje aan de grens van het Rijk waar het leven voortkabbelt. Wanneer de regering het bevel uitvaardigt dat de barbaren in het grensgebied moeten worden vervolgd, kan de oude ambtenaar daar niet veel begrip voor opbrengen. In korte tijd veranderen zijn leven en zijn wereld drastischer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

Voorstelling

In voorstelling ‘Wachten op de barbaren’ worden theater, dans, video en geluidsdecor gecombineerd. Met Jan Paul Buijs, Ines Belda Nacher, Majon Schot en Orla Mc Cartney . Regie: Michiel de Regt. Choreografie: Iván Pérez. Aanvang: 20.30 uur. Tickets: € 17,50 (CJP € 10). Meer informatie: www.grandtheatregroningen.nl

Auteur

Marc Jansen