Groninger première 'Tous les Chats Sont Gris' in RKZbios

Groningen

In de RKZbios in Groningen wordt zaterdag 27 februari de Belgische film 'Tous les Chats Sont Gris' van Savina Dellicour vertoond. Deze film is voor het eerst in Groningen te zien.

'Tous les Chats Sont Gris' gaat over de 46-jarige privé-detective Paul (Bouli Lanners) en de bijna 16-jarige Dorothy (Manon Capelle). Paul staat buiten de conformistische, gegoede Brusselse samenleving waarin Dorothy juist geboren en getogen is. Hun enige band is het feit dat Paul weet dat hij Dorothy’s biologische vader is. Paul, net terug uit het buitenland, raakt in de war als hij Dorothy ziet. Hij houdt haar in het oog, maar durft haar niet te benaderen. De film - Frans gesproken, Nederlands ondertiteld- wordt ook op maandag 29 februari vertoond. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 7 euro (studenten 5 euro).

Auteur

Marc Jansen