Lustrumeditie Kadepop op Suikerunie-terrein

Groningen

Kadepop, de finale van het festivalseizoen in Groningen, vindt dit jaar plaats op het voormalige terrein van de Suikerunie, op de kade van het Hoendiep.

Het festival, dat zijn vijfde editie beleeft, staat zaterdag 24 en zondag 25 september op de agenda. De organisatie meldt 90 % van de line-up rond te hebben, maar nog niet alle namen bekend te mogen maken. "We zijn er in ieder geval in geslaagd om voor de vijfde editie van Kadepop een aantal bands te boeken die ook op Pinkpop staan. Ook Jick Munro & the Amazing Laserbeams, de openingsband van Pinkpop 2015 is aanwezig. Een van de headliners werkt onder andere samen met het management van de wereldberoemde band Mumford & Sons." De 250 Early Bird-kaarten die Kadepop online in de verkoop plaatste, zijn al uitverkocht.

Auteur

Marc Jansen