Debat 'De politica en de spindoctor' in Groninger Forum

GRONINGEN

Het Noord Nederlands Toneel speelt vanaf zondag 6 maart een theaterversie van de populaire serie 'Borgen'. De theatertour wordt in een aantal steden, waaronder Groningen, begeleid door discussies en lezingen over diverse aspecten van het politiek bedrijf.

Onder de noemer 'De politica en de spindoctor' wordt met spindoctor Jack de Vries, televisiewetenschapper Liesbet van Zoonen, journalist en voormalig PvdA-politica Myrthe Hilkens en politiek redacteur Peter Kee van het tv-programma 'Pauw' gedebatteerd over de relatie tussen media en politiek. Ook onderzoekster Birte Schohaus verleent haar medewerking aan het programma. Een en ander staat onder leiding van Hans Harbers.

In Groningen

'De politica en de spindoctor' vindt in Groningen plaats op maandag 7 maart (20.00 - 22.00 uur). Plaats van handeling is de locatie Hereplein van Groninger Forum. Entree: 5 euro (CJP, studenten, 65+ en Studium Generale-pashouders €3,50). Kaartverkoop: www.groningerforum.nl en kassa locatie Hereplein.

Auteur

Marc Jansen