Lezing Jan Geurtz in Huis de Beurs in Groningen

Groningen

Jan Geurtz geeft woensdag 9 maart een lezing in Huis de Beurs in Groningen. De voordracht is getiteld: 'Vrij van Gedachten'.

Jan Geurtz studeerde orthopedagogiek, onderwijskunde en wetenschapsfilosofie, en is geïnspireerd door het boeddhisme. Hij is auteur van boeken als 'Verslaafd aan liefde', 'Bevrijd door liefde', 'Verslaafd aan denken' en 'Het einde van de opvoeding'.

boek-cover-vrij-van-gedachten-1Vrij van Gedachten

In zijn nieuwste boek 'Vrij van Gedachten' reikt Geurtz antwoorden aan op vragen als: • waarom helpt het begrijpen van je emotionele problemen je er niet vanaf; • waarom brengen de meeste vormen van meditatie je niet tot bevrijding van je emotionele problemen; • wat is ‘verlichting’ in het dagelijkse leven? Tijd: 19.30-22.00 uur (met interactief deel na de pauze). Entree: 15 euro. Voorverkoop: www.intoparty.com/nl

Auteur

Marc Jansen