Viering Internationale Vrouwendag met Afro-Caribisch tintje

Groningen

In New Orléans Jazz Café staat zondag 6 maart een viering van Internationale Vrouwendag geprogrammeerd. Met een Afro-Caribisch tintje.

Op het programma staan een openingstoespraak door Statenlid Eugenie Stolk, een optreden van gemengd koor Ala Kondre, een voordracht van Eric Goedhart in het Sranan en in het Nederlands, Afrikaanse dansen door Paula Feitsma, een debat met Geke de Graaf over vrouwenrechten, vrijheid en zelfbeschikking, de opening van de expositie 'Vrouwen' van Marijke Smuller, en een voordracht uit het werk van E. Rudo Walker, Fotografe Lyuda Stinissen, winnares van de Wereld Pers Foto Groningen Marathon 2015, maakt op verzoek professionele profielfoto’s. Hortencia Figueroa serveert Caribische/ Arubaanse gerechten , terwijl ter afsluiten kan worden gedanst op muziek van de West-Afrikaanse percussieband Mandinka. Aanvang: 16.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen