Thema KEI-week 2016: 'Let's KEI together'

Groningen

Het KEI-bestuur heeft tijdens zijn constitutieborrel het thema voor de 48ste KEI-week bekendgemaakt: ‘Let’s KEI together’.

Het thema illustreert volgens KEI-voorzitter Nienke van Sligter dat de introductieweek voor eerstejaars studenten 'niet zonder hulp en inzet van vele handen georganiseerd kan worden'. "Door samen te werken met verschillende studentenorganisaties, Stadjers, gemeente en onderwijsinstellingen zal er een fantastische KEI-week worden neergezet waardoor de eerstejaarsstudenten hun studententijd goed beginnen."

KEI-week 2016

De KEI-week is dit jaar van 15 tot en met 19 augustus. De grote lijnen van het programma zullen volgens Van Sligter blijven staan: “Op maandag The Grand Opening en The Night of the Songs op dinsdag zullen dit jaar weer plaatsvinden om samen met heel Groningen te beleven.”

Auteur

Marc Jansen