Exclusief paasconcert Laura Fygi in Paterswolde

Paterswolde

  Laura Fygi geeft zondag 27 maart (eerste paasdag) een exclusief concert in Fletcher Familiehotel Paterwolde.

De Nederlandse zangeres vierde het afgelopen jaar 25 jaar actief te zijn als soloartiest. Sinds haar dance-hits met meidengroep Centerfold, begin jaren '80, bewandelde zij vele muzikale wegen. Jazz, latin, chansons; geen genre haar vreemd. Ze heeft inmiddels 13 cd’s op haar naam staan en een internationale carrière die haar door heel Europa, Zuid-Amerika en Azië voerde. Laura Fygi wordt in Paterswolde begeleid door het Vincent Grit Trio.

Kaartverkoop

Kaarten voor het concert, dat om 20.00 uur begint, zijn verkrijgbaar via 050 - 30 95 400 of www.FletcherEvents.nl; eventueel inclusief diner of overnachting. https://youtu.be/ubdJupYTRTM

Auteur

Marc Jansen