100ste voorstelling theaterfeuilleton 'Uut de Hoogte'

Groningen

Het zouden er ‘maar’ 96 worden, maar dat liep anders. Vrijdag 25 maart (20.15 uur) is de 100ste voorstelling van het theaterfeuilleton 'Uut de Hoogte'. Plaats van handeling is, zoals altijd, het Der Aa-Theater in Groningen.

Het theaterfeuilleton over de familie Lutje, dat op 6 oktober van start ging met 'Hallo Wientjes', blijkt zo populair dat tot nu toe van alle (5) afleveringen extra voorstellingen ingelast zijn.

Aflevering 6

Ook de kaarten voor de zesde en laatste aflevering vliegen de deur uit. Hierin is te zien hoe de Lutjes met grote veranderingen omgaan en beslissingen nemen die hun levens voorgoed zullen veranderen. De zesde aflevering van 'Uut de Hoogte' speelt vanaf 22 maart (try-outs) tot en met 2 april. Kaarten zijn te koop via uutdehoogte.nl.

Auteur

Marc Jansen