Dotan presenteert '7 Layers Session' in Grand Theatre

Groningen

Onder de noemer '7 Layers' presenteert Dotan zaterdag 28 mei zijn favoriete singer-songwriter-avond in het Grand Theatre in Groningen. Kaarten zijn vanaf 4 maart 12.00 uur verkrijgbaar aan de kassa's van De Oosterpoort en het Grand Theatre, en via de website van het Grand Theatre.

Dotan stelt deze avond de door hemzelf uitgenodigde singer-songwriters voor aan het publiek. Wie deze singer-songwriters zijn, laat de zanger nog even in het midden.

7 Layers

'7 Layers' staat voor de 7 lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de 'kern' en daar komen de puurste dingen uit voort. Op de '7 Layers'-avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. "De keuze om een '7 Layers'-avond in Groningen te organiseren voelt eigenlijk als vanzelfsprekend", vertelt Dotan. "Ik speel hier zelf altijd heel erg graag en Groningen ademt op diverse manieren muziek." Aanvang: 20.30 uur.

Auteur

Marc Jansen