'Rapunzel De Musical' in MartiniPlaza in Groningen

Groningen

In MartiniPlaza in Groningen wordt zondag 27 maart de familievoorstelling 'Rapunzel De Musical' opgevoerd.

In deze musical vertolkt Sita, die eerder te zien was als Assepoester, de rol van het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht, dat wordt opgesloten in een toren. Het tovenaarsduo Titus en Fien wordt gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen. 'Rapunzel De Musical' is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Verkleedwedstrijd

Na afloop van de musicaluitvoering staat een meet & greet, alsmede een prinsen- en prinsessenbal geprogrammeerd. Kinderen die verkleed naar de voorstelling komen, maken kans op een sprookjesachtige prijs. Aanvang: 15.00 uur. Reserveringen: www.martiniplaza.nl of 050 - 5222 777.

Auteur

Marc Jansen