Huiskamerexpositie in Paterswolde

Paterswolde

De Onlandseweg 6 in Paterswolde vormt zaterdag 12 maart het decor voor de jaarlijkse huiskamerexpositie.

Hiervoor wordt de Paterswolder huiskamer voor 1 dag omgetoverd tot woonwinkel/ galerie. De exposanten Mieke Hooyman, Annemarie Machielsen, Annemieke ter Borg, Petra Schuil en Hilde Barendse showen onder andere tassen, schilderijen, beelden, objecten en sieraden. Het werk van Annemarie Machielsen (keramiek), Petra Schuil (objecten, lampen en schilderijen) en Annemieke ter Borg (schilderijen en beelden) is voor het eerst te zien in de Paterswolde huiskamerexpositie. Mieke Hooyman (textiel) en Hilde Barendse (collageschilderijen) waren de afgelopen 5 jaren ook al van de partij. De expositie duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Auteur

Marc Jansen