Diggy Dex naar Simplon in Groningen

Groningen

Diggy Dex geeft zaterdag 29 oktober een concert in Simplon in Groningen. De kaartverkoop is direct gestart via www.simplon.nl, De Jongens van Hemmes en het Simplon Jongerenhotel.

Rapper, producent en liedjesmaker Diggy Dex (Koen Jansen) is al een jaar of 10 een vaste waarde binnen de Nederlandse hiphop. Eerst als onderdeel van het collectief D.A.C. (met onder anderen Wudstik en Jiggy Dje) en sinds 2006 solo.

Slaap Lekker

Met zijn tweede album 'Mayonaise Voor De Ziel' (2008), liet Diggy Dex horen zichzelf tekstueel en muzikaal niet vast te willen pinnen. In de zomer van 2009 scoorde de rapper in zowel Nederland als België een hit met 'Slaap Lekker (Fantastig Toch)'. Met zijn album 'Lange Nachten, Korte Dagen' ging hij helemaal ver buiten de lijntjes van de hiphop. Dit jaar verschijnt alweer zijn vijfde album: 'Wat Het Is'. De single 'Treur Niet (Ode Aan Het Leven)' is afkomstig van dit album. https://youtu.be/JDd_BRlevbE

Auteur

Marc Jansen