Kunstencongres in Groningen

Groningen

De Groninger studievereniging IK heeft in samenwerking met Arts in Society en het Groninger Museum een kunstencongres georganiseerd rondom het thema 'Kunst en tijd'.

Het congres bestaat uit een middagprogramma (Nederlandstalig) en een avondprogramma (Engelstalig). Het middagprogramma vindt van 13.00 tot 16.30 uur plaats in de Doopsgezinde kerk. De Nederlandse filosofe Joke Hermsen, bekend van bestsellers als 'Stil de tijd' en 'Kairos', geeft een lezing. Daarnaast zijn er bijdrages van Huub van 't Hek, Leo Delfgaauw, Krina Huisman en Thijs Lijster. Het avondprogramma vindt van 1930 tot 22.00 uur plaats in De Silo. Met lezingen van Ann-Sophie Lehmann en Steven Willemsen, en een workshop 'Let's Swing'. Tickets en meer informatie zijn verkrijgbaar via www.rug.nl/let/kunst-en-tijd.

Auteur

Marc Jansen