Gerdi Verbeet geeft masterclass vergadertechniek

Groningen

'Voorzitter in een dag'. Onder deze noemer geeft oud-Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet vrijdag 18 maart in het Groninger Forum (Hereplein) een interactieve masterclass vergadertechniek.

Gerdi Verbeet deelt haar ervaringen in een 45 minuten durende lezing. Vervolgens, na een korte pauze, is er gelegenheid tot interactie met het publiek. Moderator van het evenement is Andrew Makkinga. Het netwerkevenement wordt afgesloten met een walking lunch en een meet-and-greet. Alle bezoekers krijgen het boek 'Voorzitter!' van Gerdi Verbeet en Alexander Rinnoy Kan mee naar huis.

Gerdi Verbeet

Gerdi Verbeet is momenteel voorzitter van de Nederlandse Patiënten Federatie (NPCF), de Raad van Toezicht van het Waarborgfonds Kinderopvang, de Raad van Toezicht van Paleis Het Loo, de raad van commissarissen van Novamedia en (sinds kort) het Comité 4 en 5 mei. Aanleiding voor de masterclass is het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie.

Groninger Forum Academie

‘Voorzitter in een dag’ is onderdeel van het cursusaanbod van de Groninger Forum Academie en wordt mede mogelijk gemaakt door Europe Direct. De masterclass duurt van 10.00 tot 13.00 uur. Deelname kost € 55 (inclusief lunch en boek). Kaartverkoop via www.groningerforum.nl en aan de kassa aan de Oude Boteringestraat.

Auteur

Marc Jansen