Voorlichtingsavond Noorderpoort in Groningen

Groningen

Noorderpoort houdt donderdag 17 maart voorlichtingsavond voor scholieren die nog een keuze moeten maken voor het mbo. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme.

Voorlichters van alle opleidingen van Noorderpoort zijn aanwezig, waaronder ook voorlichters die informatie kunnen geven over de nieuwe opleidingen op het gebied van Dienstverlening Breed. Dienstverlening Breed geeft studenten op niveau 2 de kans om meer kennis en ervaring op te doen door onderdelen uit verschillende niveau 2-opleidingen te combineren.

Noorderpoort Educatie

Vanuit Noorderpoort Educatie zijn voorlichters aanwezig die informatie kunnen geven over onder andere Inburgering, Alfabetisering, Staatsexamen I en II en Entree NT2. Voor vragen met betrekking tot praktische zaken, zoals studiefinanciering, zijn studieadviseurs aanwezig van Studie en Advies/Studentendienstverlening. Zij kunnen ook hulp bieden aan scholieren die nog niet weten welke opleiding zij willen gaan volgen.

Digitaal registreren

Toekomstige studenten kunnen zich tijdens de voorlichtingsavond digitaal registreren op www.startpuntvoorjetoekomst.nl. De gegevens worden gebruikt om hen op de hoogte houden van alle voorlichtingsactiviteiten van Noorderpoort. Studenten die zich registreren maken tevens kans op het winnen van Urbanears headphones. Uiteraard kunnen bezoekers ook een kijkje nemen in de school. De voorlichtingsbijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

Auteur

Marc Jansen