New Cool Collective & John Bijsman met 'Radio NCC' in De Oosterpoort

Groningen

New Cool Collective en acteur John Buijsman staan woensdag 23 maart met 'Radio NCC' in De Oosterpoort in Groningen.

New Cool Collective ging in zijn 23-jarige bestaan al vele samenwerkingen aan, ook in de theaterwereld. Zo maakten de mannen programma’s met Jules Deelder, deden ‘Jungle Book’ met Bart Chabot en ontvingen een Gouden Kalf voor de muziek van Ari Deelders ‘Toegetakeld door de liefde’.

Radioprogramma

Nu is New Cool Collective te gast in het radioprogramma van John Buijsman. De presentator heeft de band uitgenodigd voor een uitzending volledig gewijd aan de muziek, invloeden en achtergronden van New Cool Collective. De band voelt zich vereerd en heeft, zoals altijd, zin om te spelen. John blijkt een groot fan. Misschien iets te groot... Aanvang: 20.30 uur. Meer informatie/ kaartverkoop: de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen