Laatste aflevering 'Uut de Hoogte': afscheid met een lach en een traan

Groningen

Noordpolderzijl vormde zondag het decor voor de opnames voor de films in de zesde en laatste aflevering van de theaterfeuilleton 'Uut de Hoogte'. De familie Lutje is van 22 maart tot en met 2 april te zien op de planken van het Der Aa-Theater in Groningen.

De laatste aflevering van 'Uut de Hoogte' staat in het teken van afscheid, met een lach en een traan. Nu het voorjaar wordt en het ijs smelt, word het de inuït Fokko allemaal te veel. Egbert Lutje en zijn vrouw Judith-Esmée ontdekken dat ze toch wel heel verschillend in het leven staan en Jannies buurman, Bolhuis, weet niet hoe hij zijn oude draai weer kan vinden.

Kaartverkoop

'Uut de Hoogte' speelt van 22 tot en met 26 maart, en van 30 maart tot en met 2 april om 20.15 en 21.15 in het Der Aa-Theater in Groningen. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de www.uutdehoogte.nl.

Auteur

Marc Jansen