Talent spotten op Broedplaats Wonen&Co de beurs

Groningen

De Broedplaats is één van de nieuwe initiatieven op Wonen&Co de beurs, vanaf morgen (donderdag) tot en met zondag geopend in MartiniPlaza in Groningen.

Naast de boordevolle woonhallen, een uitgebreid smaakplein, het nieuwe plein ‘schokkend', rollende kamers en veel groen, richt dit plein zich op de ‘jonkies'. De Broedplaats presenteert een smeltkroes van unieke woonwinkels op eigenwijze manier gepresenteerd. Het zijn start-ups met grootse plannen, creatieve duizendpoten en zelfs twee bloedverwanten die tijdens hun eerste Wonen&Co beloven uit te pakken. Twee van de ‘broedplaatsen' worden ingevuld door HOLTBAR conceptstore en Marhocker, beide stad-Groninger bedrijven.

HOLTBAR conceptstore

Sinds een jaar runnen Jacobien en Hilrieke Mansholt HOLTBAR. Een conceptstore aan de Oude Kijk in 't Jatstraat in Groningen, en niet zo maar een. De producten hebben allemaal een eigen verhaal, zijn duurzaam en zijn niet zo snel ergens anders in Groningen te ontdekken. De conceptstore wordt geroemd door vele tijdschriften en bloggers. Tijdens Wonen&Co nemen de zussen het ‘HOLTBAR-gevoel' mee naar de Broedplaats.

Eigenzinnige Marhocker

De Marhocker is een eigenzinnig ontwerp van de hand van Ton Rohde, een ontwerper met een Gronings hart. Iedere Marhocker is uniek in zijn soort. Het ontwerp is te herkennen om zijn aandachtige handwerk, wordt gekenmerkt door een Marokkaanse uitstraling en heeft vele gebruiksmogelijkheden. De Marhocker kan dienen als salontafel, hocker, garderobemeubel en poef. Wonen&Co de beurs Donderdag 17 t/m zondag 20 maart 2016 MartiniPlaza, Groningen www.wonenenco.nl

Auteur

Marc Jansen