Release-show Drico & DjSadhu in Simplon in Groningen

Groningen

In Simplon in Groningen staat voor vrijdag 25 maart een release-show van Drico & DjSadhu geprogrammeerd.

Rapper Drico en producer DjSadhu presenteren dan hun nieuwe EP 'Wat is Rijkdom', door hen omschreven als 'een plaat vol met persoonlijke teksten, sicke flows, catchy refreintjes en dat alles op keiharde producties'.

Oude samenwerking opgepakt

Met 'Wat is Rijkdom' hebben Drico en DjSadhu een oude samenwerking opgepakt. De twee ontmoetten elkaar in 2002 op een freestyle-hiphopparty in Winschoten. Door de jaren heen hebben ze veel samengewerkt, maar zijn ze ook los van elkaar actief bezig geweest.

Rapper en producer

Drico niet alleen als rapper, maar ook als producer. Onlangs werkte hij nog mee aan het album 'The Turn' van Mr. Memoir. DjSadhu bleef volop beats maken en produceerde tracks voor namen als Big Lo, J-Merk en M80. De release-show in de bovenzaal van Simplon begint om 21.00 uur. Entree: € 5. DRICO SADHU RIJKDOM A5

Auteur

Marc Jansen