'De kunst en de bipolaire stoornis' in Universitair Centrum Psychiatrie

Groningen

De polikliniek bipolaire stoornissen van het Universitair Centrum Psychiatrie (UCP) heeft voor woensdag 30 maart een bijeenkomst georganiseerd in het kader van World Bipolar Day. Thema van deze bijeenkomst is: 'De kunst en de bipolaire stoornis'.

Voor de pauze wordt een inleiding gegeven over de relatie tussen de bipolaire stoornis en artisticiteit/ creativiteit. Daarna zijn er korte presentaties van 3 kunstenaars en hun werk. Na de pauze wordt een inleiding gegeven over de betekenis van beeldende therapie bij de behandeling van psychologische problemen. Vervolgens is er een korte praktische kennismaking met beeldende therapie. Aanvang: 19.00 uur. Het UCP is gevestigd in gebouw 32 van het UMCG. De bijeenkomst is in ruimte 3.18. Aanmelding (verplicht): 050-3610930.

Auteur

Marc Jansen