Fantastisch Kinderfilm Festival in Groninger Forum

Groningen

In het Groninger Forum in Groningen staat van Goede Vrijdag (25 maart) tot en met tweede paasdag (28 maart) het Fantastisch Kinderfilm Festival geprogrammeerd.

Dit Fantastisch Kinderfilm Festival presenteert een keur aan grappige, mooie, schattige en klassieke speelfilms en animatiefilms voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar. Het filmprogramma bestaat uit 10 titels en bevat dit jaar onder andere: ‘Wie is waar’ (2+), ‘Verloren vriendje’ (4+), ‘De geur van worteltjes’ (4+), ‘Het zakmes’(5+) en ‘Kleine Nicolaas gaat op vakantie’(6+).

Speeltuin van Kronkel en Slinger

Tijdens het Fantastisch Kinderfilm Festival is zaal twee ingericht als Speeltuin van Kronkel en Slinger, een knutsel, doe- en fantaseerplek voor alle kinderfilmfestivalbezoekers. De speeltuin in zaal 2 is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Entree is gratis in combinatie met een festivalkaartje voor een film op dezelfde dag. Entree: € 9.

Auteur

Marc Jansen