'Alice in Wonderland' (8+) in Stadsschouwburg Groningen

Groningen

Maas theater en dans speelt vrijdag 1 april de voorstelling 'Alice in Wonderland' in Stadsschouwburg Groningen.

Moniek Merkx regisseert de voorstelling over het meisje Alice dat niet meer in sprookjes gelooft, maar wel een heel vreemd avontuur beleeft.

2,5 meter hoogte

Met 7 spelers en 3 muzikanten maakt Merkx een voorstelling vol verrassingen, met geheimzinnige decors en kleurrijke kostuums. Het visuele hoogtepunt van de voorstelling is hoofdpersoon Alice, die tot maar liefst 2,5 meter hoog groeit. Djurre de Haan (awkward i) zorgt voor de composities, die live uitgevoerd worden. Verder met onder anderen Maud Dolsma, Romana Vrede en Rosa van Leeuwen. De voorstelling begint om 19.30 uur. Kaarten (vanaf 5 euro) zijn verkrijgbaar via www.ssbg.nl en 050-3680368.

Auteur

Marc Jansen