Davy Pieters met 'Made in here' in Grand Theatre

Groningen

Davy Pieters staat zaterdag 26 maart met Frascati Producties met de voorstelling 'Made in here' in het Grand Theatre in Groningen.

De voorstelling 'Made in here' wordt gekenmerkt door onthutsende sciencefiction, hardcore reality, niets verhullende propaganda en vette reclame.

Leefwijze veranderen

Binnen afzienbare tijd woont ongeveer 60 % van de wereldbevolking in steden; we staan op een punt in de geschiedenis waarop we onze leefwijze drastisch zullen moeten veranderen. Reden genoeg om plannen in de markt te zetten om op een duurzame, ecologische, milieuvriendelijke manier samen te leven. Maar hoe zien we de toekomst? Hoe ver kunnen we gaan met vormgeven van onze omgeving, ons leven, onszelf? Is het wel mogelijk om idealistisch én consument te zijn? 'Made in here' zoekt naar hoe goed te doen. Is er een uitweg uit onze zelfbedachte eco-friendly jungle?

Davy Pieters

Davy Pieters maakte eerder de bejubelde monoloog 'The Truth About Kate' (2014), die werd geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival en waarmee ze genomineerd werd voor de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs. Hierop volgde 'How Did I Die' (2014), waarvoor Davy in de wereld van het forensisch onderzoek dook. De voorstelling maakte een uitgebreide tournee door binnen- en buitenland. Aanvang: 20.30 uur. Meer info: www.grandtheatregroningen.nl

Auteur

Marc Jansen