Gratis passieconcert in Groninger Martinikerk

Groningen

In de Martinikerk in Groningen wordt op Goede Vrijdag (25 maart) 'The Crucifixion' uitgevoerd. Dit concert is gratis toegankelijk.

Na het beieren van de torenklokken om 15.00 uur zullen de zangers van het John Stainer Chorus, een voor deze gelegenheid samengesteld projectkoor, 'The Crucifixion' van de Engelse componist John Stainer uitvoeren. Het John Stainer Chorus bestaat uit geschoolde zangers uit de 3 noordelijke provincies en staat onder leiding van de dirigent Daniël Rouwkema. Solisten zijn Gerben Bos (tenor) en Henk Timmerman (bas). Sietze de Vries bespeelt het orgel.

Gratis entreekaarten

De entreekaarten zijn gratis verkrijgbaar bij de boekhandel Godert Walter in Groningen, Boomker Boeken in Haren en bij boekhandel Daan Nijman in Roden.

Auteur

Marc Jansen