Open tennisdag GLTB in Helpman

Groningen

Tennisvereniging GLTB houdt zaterdag 2 april een open tennisdag op Tennispark Vorenkamp in de stad-Groninger wijk Helpman.

Belangstellenden kunnen tussen 12.00 en 21.00 uur kennismaken met de sport tennis in het algemeen en de vereniging GLTB in het bijzonder. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen over het tennispark, dat GLTB al sinds 1913 in gebruik heeft. Tennissers kunnen zich bovendien klaarstomen voor het nieuwe seizoen door mee te toen aan het open openingstoernooi.

Open tennisdag

De open tennisdag gaat gepaard met uiteenlopende activiteiten. Jeugd kan zich bijvoorbeeld vermaken in een jeugdcircuit, verzorgd door tennisschool Smashing. Ook zijn er gratis poffertjes en popcorn voor jeugdige bezoekers. Verder zijn er volop hapjes en drankjes zijn en klinkt livemuziek op Tennispark Vorenkamp. Meer informatie: www.gltb.nl

Auteur

Marc Jansen