'In mijn hoofd ben ik een dun meisje' (12+) in Grand Theatre

Groningen

Het Nationale Toneel en NTJong staan woensdag 20 april met de voorstelling 'In mijn hoofd ben ik een dun meisje' in het Grand Theatre in Groningen.

In een Las Vegas-achtige setting gaan 5 heel verschillende meisjes de ultieme uitdaging aan: de strijd om absolute controle over hun uiterlijk. Als je er perfect uitziet, dan moet je wel gelukkig zijn. Toch? In een wereld waarin glamour en lichamelijke perfectie het ideaal zijn, ontmoeten een paar meisjes elkaar op een forum. Gewone, onzekere pubers, wanhopig en hilarisch op zoek naar controle over hun spiegelbeeld.

Puberdrama

'In mijn hoofd ben ik een dun meisje' is een rauw en hilarisch puberdrama (12+) met video en livemuziek. Met Tessa Jonge Poerink, Kaatje Kooij, Shertise Solano, Willemijn Zevenhuijzen en Eva Zwart. Regie: Noël Fischer. Aanvang: 19.30 uur. Meer informatie: www.grandtheatregroningen.nl

Auteur

Marc Jansen