Talkshow ‘Aanschoevm bie Fokko’ bij BSV De Hoogte

Groningen

Fokko Kramer start zondag 3 april met een nieuwe serie talkshows. Plaats van handeling is het onderkomen van Buurt- en Speeltuinvereniging (BSV) De Hoogte in Groningen.

Showman Fokko Kramer interviewt in zijn talkshow ‘Aanschoevm bie Fokko’ aansprekende figuren uit sport, kunst en cultuur. Voor de eerste talkshow zijn accordeonist Patrick Dijkstra, dichteres/ zangeres Janneke Wiersema, schilderes/ cabaretière Katja Zwezerijnen, The Barning Brothers, zangeres/ buikdanseres Tineke Rouw- Oosterhuis en zangeres Nienke de Ruiter vastgelegd. Voor de talkshow van zondag 1 mei is bijvoorbeeld Gré 'De Koningin van Pieterburen' Parelmoer gestrikt. Wia Buze maakt haar opwachting in de talkshow van 5 juni. De eerste 'Aanschoevm bie Fokko' op zondag 3 april duurt van 11.00 tot 13.00 uur.

Auteur

Marc Jansen